Blue Check Pool&Spa 5-in-1 teststrips

Best verkocht
€ 12,95
  • Meet pH, Chloor, Bromine, Alkaliniteit, Hardheid, Cyaanzuur
  • Gratis App
  • 50 test strips
  • Na 10 seconden af te lezen
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op maandag 22 april.

Samengevat

  • Meet pH, Chloor, Bromine, Alkaliniteit, Hardheid, Cyaanzuur
  • Gratis App
  • 50 test strips
  • Na 10 seconden af te lezen

Beschrijving

Om de waarden van je zwembad te kennen, hoef je geen handen vol geld uit te geven aan dure meettoestellen. Met de Blue Check teststrips en de bijbehorende app heb je degelijke teststrips voor een goede prijs.

De Blue Connect app vertelt je hoe het met je water is gesteld. Zo kan je tijdig bijsturen en vermijden dat bepaalde waarden de hele tijd gaan schommelen.

Je hoeft zelf geen tabellen meer af te lezen of ingewikkelde berekeningen te maken over de hoeveelheid producten die je aan het water moet toevoegen. De app vertelt je exact wat er op dat moment teveel of tekort is in het zwembadwater.

Download the Blue Connect app

Met de gratis App van Blue Connect wordt het onderhoud van je zwembad kinderspel. Het gebruik van de app is zeer eenvoudig. Eerst gebruik je de teststrips om de waarden in het water te meten. Vervolgens geef je deze gegevens door via de app, die jou onmiddellijk feedback geeft op de meting.

De applicatie geeft jou gepersonaliseerde tips om je zwembadwater te onderhouden. Het vertelt je welk product je moet gebruiken en hoeveel je ervan nodig hebt. De geschiedenis van jouw metingen worden zorgvuldig bewaard.

Technische gegevens

Meetbereik pH
6.8 – 8.2pH
Meetbereik Chloor
0.0 – 5.0
Meetbereik Bromine
0.0 – 11.0
Meetbereik Totale hardheid
40 – 1000
Meetbereik Cyaanzuur
0 – 150mg/l

Handleiding

De teststrip horizontaal in het water houden gedurende vijf seconden. De teststrip ook horizontaal laten drogen (niet wapperen!) Na 10 seconden kan je het resultaat aflezen.

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 12,95