Zwembadwinkel in Overijse

Zwembadwinkel in Overijse

Welkom in onze zwembadwinkel in Overijse! Hier kan iedereen terecht voor de aankoop van chemicaliën, onderhoudsaccessoires, zwembadaccessoires en advies over het onderhoud van je zwembad. Of je nu beschikt over een inbouwzwembad of een opbouwzwembad, we ontvangen je graag! 

Onze winkel en afhaalpunt in Overijse biedt een uitgebreid assortiment aan producten en diensten om ervoor te zorgen dat jouw zwembadervaring optimaal is. Of je nu een doorgewinterde zwembadeigenaar bent of net begint aan je zwembadavontuur, ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Locatie

Onze winkel bevindt zich op een gunstige locatie in Overijse, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot alle benodigdheden voor jouw zwembad.

Hier vind je onze adresgegevens:

Hoeilaartsesteenweg 252
3090 Overijse
België

Maak u geen zorgen over het vinden van een parkeerplaats bij onze winkel! We willen u geruststellen dat we voldoende parkeergelegenheid beschikbaar hebben. Dus stap gerust in en we zien u graag binnenkort in onze winkel!

Zwembadwinkel Overijse is hier!

Openingsuren

Onze openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen, zodat we altijd beschikbaar zijn wanneer je ons nodig hebt:

Zomerseizoen (1 april - 31 augustus):

Maandag tot vrijdag
9u-12u en 13u-18u

Zaterdag
9u-13u

Winterseizoen (1 september - 31 maart):

Maandag tot vrijdag
9u-12u en 13u-17u

Uitzonderingen

Bouwverlof 15 juli t/m 2 augustus 2024
Onze winkels zijn tijdens deze periode geopend van 9u-13u.

Herfstvakantie & kerstvakantie
Onze winkel is steeds gesloten tijdens de herfst- en kerstvakantie.
Je kan steeds 24/7 online zwembad producten bestellen met levering aan huis.

Ons aanbod in de zwembadwinkel

Of je nu op zoek bent naar chemicaliën om je water in balans te houden, accessoires om jouw zwembad schoon te houden, of advies over het onderhoud van je installatie, wij hebben alles wat je nodig hebt:

Ons aanbod in de zwembadwinkel

Wij heten jou van harte welkom!

In onze winkel voor zwembadproducten in Overijse streven we naar een goede klantenservice en productkwaliteit. We begrijpen hoe belangrijk jouw zwembad is voor je comfort en ontspanning, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat je altijd de beste producten en ondersteuning ontvangt om van je zwembadervaring te genieten.

Of je nu op zoek bent naar advies, producten of diensten voor je zwembad, je kunt vertrouwen op onze winkel in Oudenaarde om aan al jouw behoeften te voldoen. We heten je van harte welkom en kijken ernaar uit om je te helpen bij het creëren en onderhouden van het zwembad van je dromen!

Tot snel?