Dolphin Wave 100 Zwembadrobot

€ 3.495,00
  • Professionele automatische zwembadrobot
  • Geschikt voor zwembaden tot 25m lang
  • Cyclustijd: 4, 6 of 8u (zelf te kiezen)
  • Verwijdert alle algen en bacteriën
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op dinsdag 16 juli.

Samengevat

  • Professionele automatische zwembadrobot
  • Geschikt voor zwembaden tot 25m lang
  • Cyclustijd: 4, 6 of 8u (zelf te kiezen)
  • Verwijdert alle algen en bacteriën
  • Drievoudige, actieve borstels
  • Caddy: inbegrepen

Beschrijving

De perfecte zwembadreiniger voor je zwembad!

Deze robot zwembadreiniger scant aan de hand van zijn sensoren en de gyroscoop de grootte van het zwembad. Vervolgens zal de Dolphin Wave 100 het zwembad reinigen aan de hand van zijn drievoudige, actieve borstels.

Deze unieke, gecombineerde borstels zijn geschikt voor elk zwembad en met behulp van de Swivel verkomt de zwembadrobot knopen in de kabel. Door deze uitstekende technieken kunnen we op deze robot een garantie geven van 3 jaar!

Borstelsysteem
Dankzij de vernieuwde technologie van Dolphin is de werking van deze zwembadrobot volledig geoptimaliseerd. Door de uitbreiding van de unieke drievoudige, actieve borstels verwijdert deze zwembadrobot alle algen en bacteriën.

Deze zwembadrobot schrobt, veegt, zuigt en filtert het volledige zwembad. Zowel de bodem, de wanden als de waterlijn worden onder handen genomen. Dit zorgt er weer voor dat je minder chemicaliën nodig hebt, want het zwembadwater is reeds proper.

Filtratiesysteem
Bij deze zwembadrobot van Dolphin kan je kiezen uit 3 filtratie mogelijkheden : Fijn, Ultrafijn en Wegwerp. Op die manier kan je de filtratie aanpassen aan de nood van het zwembad.

Deze robot beschikt over een digitale transformator met een indicator die aangeeft wanneer de filter gereinigd dient te worden. Zo weet je perfect wanneer je een nieuwe filterzak in de robot dient te steken.

Gebruiksvriendelijk
Deze robot zwembadreiniger werkt voor jou, in tussentijd kan je rustig genieten van je zwembad met de zekerheid dat het enkele uren later volledig proper is. Deze Wave 100 biedt je de mogelijkheid om de starttijd van de cyclus in te stellen. Ook de duur van de cyclustijd kan je zelf instellen, zo kan je kiezen tussen een cyclus van 4, 6 of 8 uur lang.

De bijgeleverde caddy zorgt ervoor dat je deze zwembadreiniger eenvoudig en gemakkelijk kan verplaatsen. Met deze Dolphin Wave 100 haal je een robot zwembadreiniger van topkwaliteit in huis!

Technische gegevens

Kabellengte
30 m
Cyclustijd
4, 6 of 8u (zelf te kiezen)
Debiet
17 m³/u
Voedingsspanning motor
24V gelijkspanning
Gewicht
11 kg
Garantie
3 jaar garantie behalve op slijtageonderdelen (zoals lagers, filters, borstels, riemen, swivel, …).
Recupelbijdrage
Inbegrepen

Handleiding

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 3.495,00