Dolphin M400 Zwembadrobot

Willy's keuze
€ 1.755,00
€ 1,555.00
  • Automatische zwembadstofzuiger
  • Geschikt voor zwembaden tot 12m lang
  • Reinigt bodem en wanden
  • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op dinsdag 16 juli.

Samengevat

  • Automatische zwembadstofzuiger
  • Geschikt voor zwembaden tot 12m lang
  • Reinigt bodem en wanden
  • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken

Beschrijving

De perfecte zwembadreiniger voor je zwembad!

Deze robot zwembadreiniger scant aan de hand van zijn sensoren de grootte van het zwembad. Vervolgens zal de Dolphin Supreme M400 het zwembad reinigen aan de hand van zijn drievoudige, actieve borstels. Deze unieke, gecombineerde borstels zijn geschikt voor elk zwembad en met behulp van de Swivel verkomt de zwembadreiniger knopen in de kabel. Door deze uitstekende technieken kunnen we op deze robot zwembadreiniger een garantie geven van 4 jaar!

Borstelsysteem
Dankzij de vernieuwde technologie van Dolphin is de werking van deze zwembad reiniger volledig geoptimaliseerd. Door de uitbreiding van de unieke drievoudige, actieve borstels verwijdert deze zwembadrobot alle algen en bacteriën.

Deze automatische zwembadreiniger schrobt, veegt, zuigt en filtert het volledige zwembad. Zowel de bodem als de wanden worden onder handen genomen. Dit zorgt er weer voor dat je minder chemicaliën nodig hebt, want het zwembadwater is reeds proper dankzij deze automatische zwembadreinigers.

Filtratiesysteem
Deze bodemzuiger van Dolphin beschikt ook over een exclusief en tweevoudig filtratiesysteem dat er voor zorgt dat je zwembad terug stof- en vuilvrij is. Hierdoor wordt ook je zandfilter ontlast en dient deze minder vaak teruggespoeld worden (backwash). Dat is zowel goed voor het milieu als voor het zwembadwater, dat kristalhelder zal zijn.

Doordat deze Supreme M400 voorzien is van superieure filtercassettes is er een grotere opslagcapaciteit van het vuil. Het gepatenteerde topopeningssysteem vergemakkelijkt de toegang tot deze cassettes, zodat deze eenvoudig gereinigd kunnen worden.

Gebruiksvriendelijk
De Dolphin Supreme M400 is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de op elkaar passende onderdelen. Het schoonmaken en onderhouden van je zwembad was nog nooit zo eenvoudig!

Deze robot zwembadreiniger werkt voor jou, in tussentijd kan je rustig genieten van je zwembad met de zekerheid dat het 2.5 uur later volledig proper is. Door deze korte cyclustijd is er ook minder slijtage, wat de investering nog rendabeler maakt.

De bijgeleverde caddy zorgt ervoor dat je deze zwembadreiniger eenvoudig en gemakkelijk kan verplaatsen. Met deze Dolphin Supreme M400 haal je een robot zwembadreiniger van topkwaliteit in huis!

Met geïntegreerde gyroscoop die zorgt voor een grotere precisie en een betere scanning efficiëntie!

Onderhoud
Om de levensduur van de robot te verlengen is naast het regelmatig reinigen en vervangen van de filters ook het onderhoud van de robot zelf van groot belang.  Het is aangeraden het zand en ander klein vuil tussen de onderdelen van de robot schoon te spoelen. Dit zal er voor zorgen dat ook de borstels en mousses minder snel slijten.

Technische gegevens

Merk
Dolphin
Max. zwembadlengte
15 x 7 meter
Reiniging
Bodem, wanden en waterlijn
Aantal borstels
3 borstels
Materiaal borstels
PVC
Voorzien van een swivel
Ja
Afstandsbediening
Nee
Looptijd
2,5 u
Type filter
Cartridge
Toegang tot filter
Bovenzijde
Kabellengte
18 m
Capaciteit
17m³/uur
Smartphone app
Ja
Transportkarretje
Ja
Gewicht
12,2 kg
Afmetingen
60 x 49 x 49 (lxbxh)
Model
M400
Garantie
4 jaar (met uitzondering van slijtageonderdelen)
Recupelbijdrage
Inbegrepen

Handleiding

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 1.755,00
€ 1,555.00