Fairlocks zwembadstofzuiger 52cm

5/5 (1)
Best verkocht
€ 155,00
  • Zeer efficiënte zwembadstofzuiger
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Compatibel met elke steel en stofzuigerslang
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op dinsdag 16 juli.

Samengevat

  • Zeer efficiënte zwembadstofzuiger
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Compatibel met elke steel en stofzuigerslang

Beschrijving

De Fairlocks zwembadstofzuiger is de efficiëntste en degelijkste manuele zwembadstofzuiger op de markt. Deze manuele zwembadstofzuiger met gestroomlijnde vorm zorgt ervoor dat je sneller de wanden en bodem van je zwembad kan reinigen. Het resultaat is verbluffend!

Waar andere manuele stofzuigers soms vuil laten liggen, zuigt deze Fairlocks alles weg dankzij de centraal geplaatste borstel. Daarom kiezen heel wat professionele servicebedrijven voor deze zwembadstofzuiger.

De onderdelen van de Fairlocks zwembadreiniger zijn allemaal vervangbaar, hierdoor kan je jarenlang van dezelfde investering blijven genieten (15 tot 20 jaar).

Met zijn 47 cm breedte is deze zwembadstofzuiger breder dan de meeste andere zwembadreinigers. Toch verliest de Fairlocks hierdoor niet aan efficiëntie, één simpele beweging volstaat om al het vuil op te zuigen. Ook de verende borstel en de twee rubberstrips helpen mee aan het realiseren van dit verbluffende resultaat. Verder is de Fairlocks reiniger verzwaard, zodat deze beter aan de bodem en wanden blijft. Dit verbetert vanzelfsprekend het gemak en de efficiëntie van deze gele zwembadreiniger.

De Fairlockx zwembadstofzuiger kan gebruikt worden voor liner-, mozaiëk-, beton- en polyesterzwembaden en dat zowel voor privé- als professioneel gebruik. Oorspronkelijk was het zelf enkel voor de professionele markt ontwikkeld. Het enige wat je nodig hebt om het vuil te kunnen verwijderen is een skimmer waarmee je de stofzuigerslang dient te verbinden. Deze stofzuigerslang is niet inbegrepen in de prijs.

De Fairlocks is gemaakt uit een zeer sterke kunststof. Toch is deze gemakkelijk in gebruik, want je kan de fairlocks in het midden plooien tot een hoek van 90°.

Technische gegevens

Breedte
48 cm
Gewicht
4kg
Garantie
2 jaar
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 155,00