Dropseat Fuchsia - Zitzak Sit On It

€ 89,00
  • Design zitzak
  • Fuschia
  • Voor binnen en buiten
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op dinsdag 16 juli.

Samengevat

  • Design zitzak
  • Fuschia
  • Voor binnen en buiten

Beschrijving

Dropseat : Comfortabel en kwalitatieve zitzak

Laat de zitzak vallen en laat jezelf in de Dropseat zakken. De Dropseat is zorgvuldig ontworpen zodat je optimaal kan genieten! Ergonomisch en met een speciale pasvorm zodat je comfortabel zit. Maar er is ook een mesh voorzien om de lucht te laten ontsnappen wanneer je neerploft in de Dropseat.

De Dropseat zal een comfortabele ondersteuning bieden aan je lichaam. Ook het design mag er zijn. Weg met saaie vormeloze zitzakken van schuim, laat de Dropseat zitzak maar komen!

Over BEANS

De vulling bestaat uit vlamvertragende EPS-'beans’. Deze kleine bonen absorberen de warmte van je lichaam en produceren een aangenaam en warm gevoel.

Het is onnodig te zeggen dat de bonen die we gebruiken top kwaliteit zijn. Aangezien de bonen meer uniform en sterker zijn dan de normale zitzakvullingen, zal uw zitzak langer in vorm blijven.

Na verloop van tijd zal je de zitzak even moeten opschudden om zijn comfort te doen herleven. Dat gaat het makkelijkst door op de zak te rollen tot het zijn oorspronkelijke vorm bereikt.

Reinigen

Wat als je eten of drinken morst op de Change Me-zitzak? Geen paniek. Je kan het vuil gemakkelijk afvegen. Gebruik een vochtige doek en wat zachte zeep. Meer is niet nodig.

Technische gegevens

Kleur
Fuschia
100% polyester met water-resistente PU-coating
Afmeting
100cm x 70cm x 80cm
Gewicht
5,5 kg
Vulling
EPS beans (expanded polystyrene)
Dropseat wassen?
60° / Niet in de droogtrommel
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 89,00