Change Me Lichtblauw - DUO Sit On It

€ 68,99
  • Comfortabele zitzak
  • Voor binnen en buiten
  • Lichtblauw
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op dinsdag 16 juli.

Samengevat

  • Comfortabele zitzak
  • Voor binnen en buiten
  • Lichtblauw

Beschrijving

Change Me zitzak met 2 mogelijkheden

De Change Me-zitzak is een slimme keuze voor jouw decoratie. Toe geritst heeft de Change Me een strak design en kan hij gebruikt worden als stoel, als voetbankje. Maar opengeritst wordt het een echte zetel.  Ideaal om te relaxen in de tuin, want de Change Me zitzak geeft je een volledige ondersteuning. Perfect voor in het weekend! 

 

Deze comfortabele zitzak is gemaakt van 100% polyurethaan gecoate polyester, sterk en duurzaam materiaal. Hij garanderen u ook een maximum aan comfort. De stof is zacht en bestand tegen water waardoor je de Change Me zitzak zowel binnen als buiten kan gebruiken.

Over BEANS

De vulling bestaat uit vlamvertragende EPS-'beans’. Deze kleine bonen absorberen de warmte van je lichaam en produceren een aangenaam en warm gevoel.

Het is onnodig te zeggen dat de bonen die we gebruiken top kwaliteit zijn. Aangezien de bonen meer uniform en sterker zijn dan de normale zitzakvullingen, zal uw zitzak langer in vorm blijven.

Na verloop van tijd zal je de zitzak even moeten opschudden om zijn comfort te doen herleven. Dat gaat het makkelijkst door op de zak te rollen tot het zijn oorspronkelijke vorm bereikt.

Reinigen

Wat als je eten of drinken morst op de Change Me-zitzak? Geen paniek. Je kan het vuil gemakkelijk afvegen. Gebruik een vochtige doek en wat zachte zeep. Meer is niet nodig.

Technische gegevens

Kleur
Lichtblauw
100% polyester met water-resistente PU-coating
Afmeting
75cm x 75cm x 35cm
Gewicht
2,5 kg
Vulling
EPS beans (expanded polystyrene)
Change Me wassen?
Op 60° / Niet in de droogtrommel
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 68,99