Winterproduct 5l

5/5 (1)
Best verkocht
€ 29,50
 • Om het zwembad op de winter voor te bereiden
 • Bevat bewaarmiddel en anti-algen is schimmelwerend en ontsmet
 • Inhoud : 5L
 • 1 liter per 50 m³ toevoegen
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op maandag 27 mei.

Samengevat

 • Om het zwembad op de winter voor te bereiden
 • Bevat bewaarmiddel en anti-algen is schimmelwerend en ontsmet
 • 1 liter per 50 m³ toevoegen
 • Inhoud : 5L

Beschrijving

Laat je zwembad niet aan het lot over tijdens de koude wintermaanden. Met ons winterproduct in een handige 5-liter verpakking, kun je je zwembad veilig afsluiten en beschermen. Of je nu een particuliere zwembadeigenaar bent of verantwoordelijk bent voor het onderhoud van een openbaar zwembad, onze oplossing biedt de bescherming die je nodig hebt.

Waarom ons winterproduct gebruiken?

Ons winterproduct is ontworpen om jouw zwembad te beschermen tegen de strenge winterse omstandigheden. Hier zijn een paar redenen waarom het essentieel is:

 1. Algen- en bacteriecontrole: De wintermaanden zijn een broedplaats voor algen en bacteriën als het water niet goed wordt behandeld. Ons winterproduct bevat actieve ingrediënten die de groei van algen en bacteriën remmen, waardoor je zwembadwater fris en helder blijft.

 2. Behoudt de waterkwaliteit: Door ons winterproduct toe te voegen aan je zwembadwater voordat je het afsluit voor de winter, behoud je de waterkwaliteit gedurende de hele winterperiode. Dit minimaliseert de tijd en moeite die nodig is om de waterbalans in het voorjaar te herstellen.

Waarom kiezen voor onze 5-liter verpakking?

 1. Voldoende inhoud: Onze 5-liter verpakking biedt voldoende product om zelfs de grootste zwembaden te behandelen, waardoor je niet meerdere verpakkingen hoeft te kopen voor een complete winterbescherming.

 2. Gemakkelijk in gebruik: Met een handige handgreep en een goed ontworpen schenktuit is onze 5-liter verpakking eenvoudig te hanteren en toe te voegen aan je zwembadwater.

Technische gegevens

Inhoud
5 liter
Dosering
1 liter per 50 m³ toevoegen

Handleiding

Voor een goede werking dien je voor de winter 1L overwinteringsproduct per 50m³ water toe te voegen. Aangezien dit een chemisch product is raden we aan dit buiten het bereik van kinderen te bewaren op een droge en koele plaats.

Lees voor het toevoegen van dit winterproduct aan het zwembad steeds de informatie op de verpakking na voor een goed gebruik. Belangrijk is dat je de zandfilter minimaal laat werken, de continue filtering zorgt er mee voor dat dit zwembad winterproduct beter werkt en verspreid wordt.

Tip: voor een eenvoudige opstart in de lente voeg je een tweede dosis toe in januari.

Opgelet:
Vermeng dit product nooit met een ander product, er kunnen namelijk gevaarlijke (chloor)gassen vrijkomen.

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 29,50