Starline Roldeck Ontkalker 5l

€ 90,69
 • Verwijdert alle kalkafzettingen op het rolluik
 • Inhoud : 5L
 • Snel en doeltreffend
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op donderdag 20 juni.

Samengevat

 • Verwijdert alle kalkafzettingen op het rolluik
 • Inhoud : 5L
 • Snel en doeltreffend
 • Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Beschrijving

De Starline Roldeck ontkalker verwijdert alle kalkafzettingen aan uw zwembad op een snelle en doeltreffende manier. Bovendien kan je dit product ook gebruiken voor de zwembadwand!

Alle kalk op de lamellen van je zwembadrolluik kan je eenvoudig verwijderen, maar ook de zwembadwand en -bodem kan je met behulp van de Roldeck ontkalker reinigen.

Deze ontkalking van de zwembadwand en -bodem mag gerust gebeuren terwijl je zelf aan het zwemmen bent. Op die manier kan je het aangename aan het nuttige koppelen.

De kalk wordt door dit product gekristaliseerd en in de filter opgevangen. Door de terugspoeling zullen de kalkkristallen uiteindelijk uit het zwembad verwijderd worden.
De Roldeck ontkalker is geen conventioneel schoonmaakmiddel maar een geavanceerd technologisch middel dat kalkafzetting en kalkionen omzet in kristallen.

Technische gegevens

Inhoud
5 liter

Handleiding

 1. Bevochtig de gehele lamellenafdekking door de Roldeck Ontkalkder (1 Liter per 10m2). Idealiter verdeel je de ontkalker met een nevelspuit over de afdekking.
 2. Laat de Roldeck ontkalker gedurende 1-2 uur op het oppervlak inwerken en spuit vervolgens de lamellen met een tuinslang of hogedrukspuit af.
 3. Indien nodig bovenstaande handeling herhalen.
 4. Filter goed terugspoelen en de pH-waarde van het water herstellen door het toevoegen van pH-plus of pH-min. De lamellenafdekking dient minimaal 2x per jaar te worden gereinigd.
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 90,69