Dolphin Wave 50 Zwembadrobot

€ 2.124,99
  • Automatische zwembadstofzuiger
  • Geschikt voor zwembaden tot 20 m lang
  • Reinigt bodem en wanden
  • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Automatische zwembadstofzuiger
  • Geschikt voor zwembaden tot 20 m lang
  • Reinigt bodem en wanden
  • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken

Beschrijving

De perfecte zwembadreiniger voor je zwembad!

Deze robot zwembadreiniger scant aan de hand van zijn sensoren en de gyroscoop de grootte van het zwembad. Vervolgens zal de Dolphin Wave 50 het zwembad reinigen aan de hand van zijn drievoudige, actieve borstels.

Deze unieke, gecombineerde borstels zijn geschikt voor elk zwembad en met behulp van de Swivel verkomt de zwembadrobot knopen in de kabel. Door deze uitstekende technieken kunnen we op deze robot een garantie geven van 2 jaar!

Borstelsysteem
Dankzij de vernieuwde technologie van Dolphin is de werking van deze zwembadrobot volledig geoptimaliseerd. Door de uitbreiding van de unieke drievoudige, actieve borstels verwijdert deze zwembadrobot alle algen en bacteriën.

Deze zwembadrobot schrobt, veegt, zuigt en filtert het volledige zwembad. Zowel de bodem, de wanden als de waterlijn worden onder handen genomen. Dit zorgt er weer voor dat je minder chemicaliën nodig hebt, want het zwembadwater is reeds proper.

Filtratiesysteem
Bij deze zwembadrobot van Dolphin kan je kiezen uit 3 filtratie mogelijkheden : Fijn, Ultrafijn en Wegwerp. Op die manier kan je de filtratie aanpassen aan de nood van het zwembad.

Deze robot beschikt over een digitale transformator met een indicator die aangeeft wanneer de filter gereinigd dient te worden. Zo weet je perfect wanneer je een nieuwe filterzak in de robot dient te steken.

Gebruiksvriendelijk
Deze robot zwembadreiniger werkt voor jou, in tussentijd kan je rustig genieten van je zwembad met de zekerheid dat het enkele uren later volledig proper is. Deze Wave 50 biedt je de mogelijkheid om de starttijd van de cyclus in te stellen. 

De bijgeleverde caddy zorgt ervoor dat je deze zwembadreiniger eenvoudig en gemakkelijk kan verplaatsen. Met deze Dolphin Wave 50 haal je een robot zwembadreiniger van topkwaliteit in huis!

 

Technische gegevens

Maximale zwembadlengte
20 m
Cyclustijd
4 u
Debiet
17m³/h
Gewicht
11 kg
Inbegrepen
Caddy, swivel, gyroscoop
Garantie
3 jaar garantie behalve op slijtageonderdelen (zoals lagers, filters, borstels, riemen, swivel, …).
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 2.124,99