Dolphin Supreme M500 Zwembadrobot

€ 1.800,00
  • Automatische zwembadstofzuiger
  • Geschikt voor zwembaden tot 14 m lang
  • Reinigt bodem en wanden
  • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Automatische zwembadstofzuiger
  • Geschikt voor zwembaden tot 14 m lang
  • Reinigt bodem en wanden
  • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken

Beschrijving

De perfecte bodemzuiger voor je zwembad!

Deze automatische zwembadrobot Dolphin M500 scant aan de hand van zijn sensoren de grootte van het zwembad. Vervolgens zal de Dolphin M500 het zwembad kuisen met behulp van zijn drievoudige, actieve borstels.

Deze unieke, gecombineerde borstels zijn geschikt voor elk zwembad en met behulp van de Swivel voorkomt de zwembadrobot knopen in de kabel.

Door deze uitstekende technieken kunnen we op deze zwembadrobots een garantie geven van 3 jaar!

Borstelsysteem

Dankzij de vernieuwde technologie van de Dolphin M500 is de werking van deze robotstofzuiger volledig geoptimaliseerd. Door de uitbreiding van de unieke drievoudige, actieve borstels verwijdert deze zwembadrobot alle algen en bacteriën.

Deze automatische zwembadstofzuiger schrobt, veegt, zuigt en filtert het volledige zwembad. Zowel de bodem als de wanden worden onder handen genomen.

Dit zorgt ervoor dat je minder chemicaliën nodig hebt, want het zwembadwater is reeds proper dankzij deze automatische zwembadrobot.

Filtratiesysteem
Deze bodemzuiger van Dolphin beschikt ook over een exclusief en tweevoudig filtratiesysteem dat er voor zorgt dat je zwembad terug stof- en vuilvrij is. Hierdoor wordt ook je zandfilter ontlast en dient deze minder vaak teruggespoeld worden (backwash). Dat is zowel goed voor het milieu als voor het zwembadwater, dat kristalhelder zal zijn.

Doordat deze Dolphin M500 voorzien is van superieure filtercassettes, is er een grotere opslagcapaciteit van het vuil. Het gepatenteerde topopeningssysteem vergemakkelijkt de toegang tot deze cassettes, zodat deze eenvoudig gereinigd kunnen worden. Bovendien word je door de indicatorlamp verwittigd wanneer je de filtercassette moet reinigen.

Gebruiksvriendelijk

De Dolphin M500 is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de op elkaar passende onderdelen. Het schoonmaken en onderhouden van je zwembad was nog nooit zo eenvoudig!

De Dolphin M500 werkt voor jou, in tussentijd kan je rustig genieten van je zwembad met de zekerheid dat enkele uren later je zwembad volledig proper is. Met behulp van de afstandsbediening kan je zelf de reinigingstijd bepalen (1,5; 2,5 of 3,5 uur). Heeft de Dolphin M500 zijn werk gedaan, dan schakelt hij zichzelf uit.

De bijgeleverde caddy zorgt ervoor dat je deze zwembadrobot eenvoudig en gemakkelijk kan verplaatsen.

Met deze Dolphin M500 haal je een zwembadrobot van topkwaliteit in huis!

Technische gegevens

Maximale zwembadlengte
12 m
Cyclustijd
1,5 - 2,5 - 3,5 uur
Debiet
17 m³/u
Filter
2 types filtercartridges (fijn en grof)
Voedingsspanning motor
24 V gelijkspanning
Gewicht
11 kg
Inbegrepen
Caddy, swivel, gyroscoop
Garantie
4 jaar garantie behalve op slijtageonderdelen (zoals lagers, filters, borstels, riemen, swivel, …).
Verbinding met App
Via Bluetooth
Recupelbijdrage
Inbegrepen
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 1.800,00