Onderwaterlicht kleuren LED Adria Blauw

€ 491,73
  • Power-LED voor hogere lichtsterkte
  • Energiezuinig en duurzaam
  • Vermogen: 28 W
  • Grootte: Par 56
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Power-LED voor hogere lichtsterkte
  • Energiezuinig en duurzaam
  • Vermogen: 28 W
  • Grootte: Par 56

Beschrijving

Onderwaterverlichting is een belangrijk aspect bij het bouwen of aanleggen van een zwembad. Het bepaalt namelijk de sfeer van je zwembad wanneer je vrienden, familie of buren langskomen in de zomer. De ultieme sfeerbeleving krijg je van zelfsprekend door middel van kleurverlichting.

Daarom bieden we je deze kleuren ledverlichting aan als onderwaterverlichting. Met behulp van deze RGB ledverlichting kan je de sfeer rondom je zwembad eenvoudig en snel veranderen aan de knop op je zwembadinstallatie. Met deze kleurenverlichting krijg je steeds de gewenste sfeer.

Deze LED-lamp met adria blauwe omkadering werkt op een spanning van 12 Volt. Het vermogen van deze kleurenverlichting voor zwembaden is 28 W, wat een pak lager is dan het vermogen van een halogeenlamp. Toch heeft deze lamp een hoge lichtsterkte. Het betreft namelijk Power LED verlichting, hierdoor wordt het verschil in lichtsterkte weggewerkt.

Het spreekt van zelf dat deze RGB LED verlichting voldoet aan alle internationale voorwaarden voor onderwaterverlichting. We bieden onze klanten enkel producten aan die veiligheid en betrouwbaarheid combineren met de hoogste kwaliteit.

Het voordeel van kleuren ledverlichting en ledverlichting in het algemeen is het lage verbruik. LED verlichting is een pak energiezuiniger dan een halogeenlamp. Hierdoor is ledverlichting een pak duurzamer. Van deze kleurenverlichting met adria blauwe omkadering zal je nog jaren kunnen genieten.

Het nadeel van RGB LED verlichting is de hogere aankoopprijs. Maar dat wordt goed gemaakt door de langere levensduur. Het kleur dat deze kleuren LED-lamp uitstraalt is steeds afhankelijk van de binnenbekleding van je zwembad. Naar gelang het kleur van je binnenbekleding zal ook het effect van de ledverlichting veranderen.

In onze webshop vind je naast deze kleurenverlichting ook halogeenlampen en witte ledverlichting. Deze kleuren ledverlichting voor zwembaden kan je ook aankopen met een witte, antraciet grijze, beige, grijze of lichtblauwe omkadering.

Technische gegevens

Spanning
12 V Zowel op wissel- als gelijkspanning
Vermogen
28 W
Grootte
Par 56
Kleur
Adria Blauw
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 491,73