Inox onderwater kleuren LED linerzwembad

€ 1.108,43
  • Enkel voor zwembaden met linerbekleding.
  • Power LED voor hogere lichtsterkte
  • Energiezuinig, esthetisch en duurzaam
  • Vermogen: 36 W
  • Grootte: Par 56
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Enkel voor zwembaden met linerbekleding.
  • Power LED voor hogere lichtsterkte
  • Energiezuinig, esthetisch en duurzaam
  • Vermogen: 36 W
  • Grootte: Par 56

Beschrijving

Onderwaterverlichting is een belangrijk aspect bij het bouwen of aanleggen van een zwembad. Het bepaalt namelijk de sfeer van je zwembad wanneer je vrienden, familie of buren langskomen in de zomer. De ultieme sfeerbeleving krijg je van zelfsprekend door middel van kleurverlichting.

Daarom bieden we je deze kleuren ledverlichting of RGB LED’s aan alsonderwaterverlichting. Met behulp van deze ledverlichting kan je de sfeer rondom je zwembad eenvoudig en snel veranderen aan de knop op je zwembadinstallatie. Met deze RGB ledverlichting krijg je steeds de gewenste sfeer.

Deze LED-lamp met inox omkadering werkt op een spanning van 12 Volt. Het vermogen van deze kleurenverlichting voor zwembaden is 28 W, wat een pak lager is dan het vermogen van een halogeenlamp. Toch heeft deze lamp een hoge lichtsterkte. Het betreft namelijk Power LED’s, hierdoor wordt het verschil in lichtsterkte fel ongedaan gemaakt.

De omkadering van deze lamp is gemaakt uit roestvrij staal of inox. Dit geeft een echte meerwaarde aan je zwembad en sluit perfect aan bij je moderne woning.

Het spreekt van zelf dat deze RGB ledverlichting voldoet aan alle internationale voorwaarden voor onderwaterverlichting. We bieden onze klanten enkel producten aan die veiligheid en betrouwbaarheid combineren met de hoogste kwaliteit.

Het voordeel van kleuren ledverlichting en ledverlichting in het algemeen is het lage verbruik. Ledverlichting is een pak energiezuiniger dan een halogeenlamp. Hierdoor is ledverlichting een pak duurzamer. Van deze kleuren ledverlichting zal je nog jaren kunnen genieten.

Het nadeel van kleuren ledverlichting is de hogere aankoopprijs. Maar dat wordt goed gemaakt door de langere levensduur. Het kleur dat deze kleuren LED-lamp uitstraalt wordt beïnvloed door de binnenbekleding van je zwembad.

Opgelet: Dit product is enkel bruikbaar voor zwembaden met een liner-binnenbekleding.

In onze webshop vind je naast deze kleuren ledverlichting ook halogeenlampen en witte ledverlichting.

Technische gegevens

Spanning
12 V Zowel op wissel- als gelijkspanning
Vermogen
36 W
Grootte
Par 56
Omkadering
inox (roestvrij staal)
Recupel-bijdrage in de prijs inbegrepen
Met extra flensset voor linerzwembaden
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 1.108,43