Inlaat zwembaden Aquareva Beige

€ 46,94
  • Verstelbare waterinlaatspuiter voor zwembaden
  • Beige
  • Koppeling van 50 mm
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Verstelbare waterinlaatspuiter voor zwembaden
  • Beige
  • Koppeling van 50 mm

Beschrijving

De wanddoorvoer en inspuitmond van Aquavera zijn gemaakt volgens de nieuwste technologische innovaties en bieden je een gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze beige inlaatspuiters kan je zowel voor liner-, mozaiëk- als betonzwembaden gebruiken.

Wanneer je dit product koopt, heb je alles in huis om het onmiddellijk te installeren want zowel de inlaatkop (inlaatspuitgat) als de inlaatflens (wanddoorvoer) zijn inbegrepen in deze prijs.

Het beige inlaat spuitgat van Aquavera brengt het water terug in je zwembad. Belangrijk is dat je deze waterinlaten recht tegenover de skimmers plaatst. Op die manier wordt het zwembad optimaal gefilterd. De skimmers zuigen namelijk het water terug op, na filtering verspreiden de inspuitmonden van de inlaten het water opnieuw in het zwembad.

Deze inlaat voor zwembaden is in Frankrijk gefabriceerd en voldoet dan ook aan de strenge Franse wetgeving. Deze inlaat is via deze webshop verkrijgbaar in verschillende kleuren: Adria blauw, Antraciet grijs, Grijs, Licht blauw en Wit. Alle nodige technische informatie kan je terug vinden in de technische fiche.

Technische gegevens

Grootte
10 cm
Koppelling
50 mm
Plaatsing
Ong. 30 cm onder de boordsteen
Inbegrepen
Zelfklevende elastomeerafdichtingen en wanddoorvoer
Materiaal
UV-resistente ABS-kunststof, speciaal voor zwembaden

Handleiding

€ 46,94