Inlaat zwembaden Aquareva antraciet

€ 44,32
  • Verstelbare waterinlaatspuiter voor zwembaden
  • In Antraciet grijze kleur
  • Van het merk Aquavera
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Verstelbare waterinlaatspuiter voor zwembaden
  • In Antraciet grijze kleur
  • Van het merk Aquavera

Beschrijving

De wanddoorvoer en inspuitmond van Aquavera zijn gemaakt volgens de nieuwste technologische innovaties en bieden je een gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze Antraciet grijze inlaatspuiters kan je zowel voor liner-, mozaiëk- als betonzwembaden gebruiken.

Wanneer je dit product koopt, heb je alles in huis om het onmiddellijk te installeren want zowel de inlaatkop (inlaatspuitgat) als de inlaatflens (wanddoorvoer) zijn inbegrepen in deze prijs.

Het antraciete inlaat spuitgat van Aquavera brengt het water terug in je zwembad. Belangrijk is dat je deze waterinlaten recht tegenover de skimmers plaatst. Op die manier wordt het zwembad optimaal gefilterd. De skimmers zuigen namelijk het water terug op, na filtering verspreiden de inspuitmonden van de inlaten het water opnieuw in het zwembad.

Deze inlaat voor zwembaden is in Frankrijk gefabriceerd en voldoet dan ook aan de strenge Franse wetgeving. Deze inlaat is via deze webshop verkrijgbaar in verschillende kleuren: Adria blauw, Beige, Grijs, Licht blauw en Wit. Alle nodige technische informatie kan je terug vinden in de technische fiche.

Technische gegevens

Kleur
Antraciet grijs
Grootte
diameter 10 cm
Koppeling
50 mm
Ongeveer 30 cm onder de boordsteen plaatsen
Richtbare waterinlaat
Zelfklevende elastomeerafdichtingen
UV-resistente ABS-kunststof, speciaal voor zwembaden
Wandoorvoer inbegrepen

Handleiding

€ 44,32