Alles over de nieuwste Dolphin M700 zwembadrobot

Dolphin M700

Ontdek alles over de nieuwste Dolphin M700 zwembadrobot! 

De zomer komt eraan en dat wil zeggen dat iedereen volop bezig is met zijn zwembad zomerklaar te maken. Het zwembad proper maken hoort hier natuurlijk ook bij. Naast schepnetten, borstels en sponzen kan je nu ook gebruik maken van de nieuwste Dolphin M700 om je zwembad helemaal proper te maken.

Als expert in zwembadonderhoud willen we jullie helemaal op de hoogte stellen van deze nieuwste zwembadrobot. In deze blog leggen we dan ook alles uit over de M700.

Maytronics

Dolphin zwembadrobots staan garant voor kwaliteit en luxe. Producent Maytronics produceert deze zwembadrobots al jaren en ook bij zwembad.be zijn we daar zeer tevreden mee. Op onze website kan je dan ook heel wat andere modellen van de Dolphin robots vinden. 

Dolphin M400 Zwembadrobot
Willy's keuze
M400 dolphin zwembadrobot
€ 1.755,00
 • Automatische zwembadstofzuiger
 • Geschikt voor zwembaden tot 12m lang
 • Reinigt bodem en wanden
 • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken
Automatische zwembadstofzuiger
Dolphin Supreme M500 Zwembadrobot
Zwembadrobot Dolphin Supreme M500
€ 1.800,00
 • Automatische zwembadstofzuiger
 • Geschikt voor zwembaden tot 14 m lang
 • Reinigt bodem en wanden
 • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken
Zwembadrobot Dolphin Supreme M500
Dolphin Echo S300i Smart Zwembadrobot
Best verkocht
Dolphin Echo S300i Smart
€ 1.755,00
 • Unieke zwembadrobot van topkwaliteit
 • Communiceert met je Smartphone
 • 15 m maximale zwembadlengte
 • Ergonomisch model
 • Geschikt voor binnenzwembaden
Unieke zwembadrobot van topkwaliteit
Dolphin M600 Zwembadrobot
Dolphin M600 Zwembadrobot
€ 2.199,00
 • Meest complete zwembadrobot
 • Reinigt bodem, wand en waterlijn
 • Met filtermandje (geschikt voor alle seizoenen)
 • Te besturen via MyDolphin App (altijd verbonden)
De best presterende zwembadrobot ooit
Zwemvijverrobot M5 Dolphin Bio Suction
Zwemvijverrobot Dolphin Bio Suction
€ 2.199,00
 • Automatische zwembadreiniger
 • Voor een schone, natuurlijke zwemvijver
 • Tot 15 m lang
 • Schrobt zowel de vloer als de wanden
Automatische zwembadreiniger voor een schone, natuurlijke zwemvijver

Functiebeschrijving M700

De Dolphin M700 heeft als functie het reinigen en schrobben van het zwembad. Dankzij zijn complete reinigingsprogramma's zorgt de robot ervoor dat zowel de wanden, bodem en waterlijn worden schoongemaakt. Zijn viervoudige borstel zorgt er dan weer voor dat zowel bacteriën als algen uit jouw zwembad verwijderd worden. De M700 laat u ook toe om zelf een tijdcyclus in te stellen waarin het zwembad gereinigd moet worden. Door zijn geavanceerde techniek weet de M700 steeds alle vuile plekjes in jouw zwembad te vinden. 

Besturing M700

Het bedienen van de Dolphin M700 gaat eenvoudig via de bluetooth afstandsbediening die je krijgt bij aankoop van de zwembadrobot of met de MyDolphin App. Op deze manier kan je gemakkelijk aangeven wat de M700 moet kuisen (bodem, muren en/of waterlijn) en hoe lang de schoonmaakbeurt moet duren. Hier kan je kiezen voor een reinigingscyclus van 1,5u - 2u of 2,5u. Daarna kan je de robot naar de rand van het zwembad sturen zodat je hem er makkelijk kunt uithalen. 

Gsm systeem

Meerlaags filtersysteem

De M700 heeft een meerlaags filtersysteem dat naast filtercartridges ook gebruikt maakt van een grote filtermand. Deze filtercartridges zijn eenvoudig te installeren en te spoelen. In vergelijking met veel andere robots, heeft de M700 dus een een grove en fijn filter en niet maar één van de twee opties. Het grote vuil zoals bladeren wordt opgevangen in de grove filter. Het fijne vuil stroomt vervolgens verder naar de fijne filter. Op deze manier ziet uw zwembad er altijd spik en span uit. 

Swivel

De Dolphin M700 beschikt ook over een swivel. Deze swivel is een speciale toevoeging aan de zwembadrobots die ervoor zorgt dat de voedingskabel niet verstrikt raakt. 

Gewicht

Een zwembadrobot moet gemakkelijk verplaatsbaar zijn. De Dolphin M700 weegt slechts 11.5kg en is dus gemakkelijk te verplaatsen. 

Garantie

De M700 heeft een garantieperiode van 3 jaar. Deze garantie is echter niet geldig op slijtageonderdelen zoals borstels, filters, swivel,...

Gyroscoop

De M700 beschikt ook over een gyroscoop. Hierdoor kan de zwembadrobot steeds zijn welke plekken als zijn schoongemaakt en welke plekken nog vuil zijn. Op deze manier is je zwembad steeds proper op het einde van de kuisbeurt. 

Diepte

De M700 kan heel wat dieptes aan! Deze zwembadrobot kuist namelijk zwembaden met dieptes tot 5 meter! De minimale diepte om de M700 te gebruiken is 80 cm. 

Capaciteit

De M700 heeft een meer dan degelijke capaciteit. Zo kan deze zwembadrobot tot wel 17m³ per uur proper maken! Dankzij een kabellengte van 18m kan de M700 ook heel wat horizontale afstanden aan. 

Ingebouwde thermometer

Als laatste sluiten we af met de, ja u leest het goed, ingebouwde thermometer functie. De M700 heeft een handvol handige features, maar de ingebouwde thermometer functie zetten we graag in de kijker. Via deze functie kan u gemakkelijk de temperatuur van het water aflezen. 

Tenslotte delen we jullie graag mee dat de M700 geschikt is voor alle soorten inbouwzwembaden, maar niet voor opzetzwembaden! 

Veel zwemplezier in jullie propere zwembad!