Onderwaterlicht kleuren LED licht blauw

€ 507,86
  • Power-LED voor hogere lichtsterkte
  • Energiezuinig en duurzaam
  • Vermogen: 28 W
  • Grootte: Par 56
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Power-LED voor hogere lichtsterkte
  • Energiezuinig en duurzaam
  • Vermogen: 28 W
  • Grootte: Par 56

Beschrijving

Onderwaterverlichting is een belangrijk aspect bij het bouwen of aanleggen van een zwembad. Het bepaalt namelijk de sfeer van je zwembad wanneer je vrienden, familie of buren langskomen in de zomer. De ultieme sfeerbeleving krijg je van zelfsprekend door middel van kleurverlichting.

Daarom bieden we je deze kleuren LED-lamp aan als onderwaterverlichting. Met behulp van deze LED-lamp kan je de sfeer rondom je zwembad eenvoudig en snel veranderen aan de knop op je zwembadinstallatie. Met deze RGB LED-lamp krijg je steeds de gewenste sfeer.

Deze LED lamp met licht blauwe omkadering werkt op een spanning van 12 Volt. Het vermogen van deze kleurenverlichting voor zwembaden is 28 W, wat een pak lager is dan het vermogen van een halogeenlamp. Toch heeft deze lamp een hoge lichtsterkte. Het betreft namelijk een Power LED-lamp, hierdoor wordt het verschil in lichtsterkte weggewerkt.

Het spreekt van zelf dat deze RGB LED lamp voldoet aan alle internationale voorwaarden voor onderwaterverlichting. We bieden onze klanten enkel producten aan die veiligheid en betrouwbaarheid combineren met de hoogste kwaliteit.

Het voordeel van kleuren LED-lampen en LED-lampen in het algemeen is het lage verbruik. LED-verlichting is een pak energiezuiniger dan een halogeenlamp. Hierdoor is een LED-lamp een pak duurzamer. Van deze kleuren LED lamp met licht blauwe omkadering zal je nog jaren kunnen genieten.

Het nadeel van kleuren LED-lampen is de hogere aankoopprijs. Maar dat wordt goed gemaakt door de langere levensduur. Het kleur dat deze kleuren LED-lamp uitstraalt is steeds afhankelijk van de binnenbekleding van je zwembad. Naar gelang het kleur van je binnenbekleding zal ook het effect van de LED lamp veranderen.

In onze webshop vind je naast deze kleuren LED-lamp ook halogeenlampen en witte LED-lampen. Deze kleuren LED-lamp voor zwembaden kan je ook aankopen met een adria blauwe, antraciet grijze, beige, grijze of witte omkadering.

 

Technische gegevens

Spanning
12 V Zowel voor wissel- als gelijkspanning
Vermogen
28 W
Grootte
Par 56
Kleur
Licht blauw
Recupel-bijdrage in de prijs inbegrepen
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 507,86