Onderwater LED Beige

€ 384,19
  • LED verlichting voor zwembaden
  • Beige kader
  • Par 56
  • 19 W
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • LED verlichting voor zwembaden
  • Beige kader
  • Par 56
  • 19 W

Beschrijving

Het kiezen van de juiste zwembadverlichting is een moeilijke beslissing voor de zwembadeigenaar. De onderwaterverlichting van je zwembad is erg bepalend voor de sfeer die je tuin ’s avonds uitstraalt. Vaak is dat het moment waarop je met vrienden, familie of buren genieten op het terras. Neem dus steeds goed overwogen beslissing.

Deze LED-lamp heeft een beige omkadering en werkt op een spanning van 12 volt. Een LED lamp produceert in vergelijking met een halogeenlamp een veel kleiner vermogen. Daar hebben we echter een oplossing voor. Willy Naessens Swimming Pools biedt je namelijk een Power-LED aan. Deze hebben een veel hogere lichtsterkte dan een normale LED-lamp.

Het spreekt voor zich dat deze LED lamp voldoet aan alle internationale voorschriften voor onderwaterverlichting. We bieden onze klanten alleen maar veilige en betrouwbare producten aan.

Het grote voordeel van LED lampen is dat deze een pak energiezuiniger is dan een halogeenlamp. Hierdoor stijgt ook de duurzaamheid van dit product, waardoor je jarenlang van deze onderwater LED-lamp met beige omkadering zal genieten.

Het nadeel aan LED-lampen is de duurdere aankoopprijs. Verder zijn LED-lampen feller dan een halogeenlamp. Daardoor komt het vaak als minder natuurlijk over. Het effect van onderwaterverlichting is steeds afhankelijk van de binnenbekleding. Hierdoor zal een LED lamp soms toch een mooier effect hebben dan een halogeenlamp.

Wie graag kleurenverlichting wenst, dient voor de RGB LED lampen te kiezen. Van elk van deze soorten lampen vind je verschillende exemplaren in deze webshop.

Deze LED-lamp voor zwembaden is ook verkrijgbaar met een adria blauwe, antraciet grijze, witte, grijze of licht blauwe omkadering.

Technische gegevens

Kleur
Beige
Grootte
Par 56
Spanning
12 V
Vermogen
19 W
Recupelbijdrage
Inbegrepen
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 384,19