Onderwater kleuren LED (RGB) Wit

€ 480,91
  • Kleuren LED verlichting
  • Met witte omkadering
  • Grootte : Par 56
  • 12 V Spanning
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Kleuren LED verlichting
  • Met witte omkadering
  • Grootte : Par 56
  • 12 V Spanning

Beschrijving

Onderwaterverlichting is een belangrijk aspect bij het bouwen of aanleggen van een zwembad. Het bepaalt namelijk de sfeer van je zwembad wanneer je vrienden, familie of buren langskomen in de zomer. De ultieme sfeerbeleving krijg je van zelfsprekend door middel van kleurverlichting.

Daarom bieden we je deze kleuren ledlampen aan als onderwaterverlichting. Met behulp van deze ledlamp kan je de sfeer rondom je zwembad eenvoudig en snel veranderen aan de knop op je zwembadinstallatie. Met deze RGB LED verlichting krijg je steeds de gewenste sfeer.

Deze led lamp met witte omkadering werkt op een spanning van 12 Volt. Het vermogen van deze kleurenverlichting voor zwembaden is 28 W, wat een pak lager is dan het vermogen van een halogeenlamp. Toch heeft deze lamp een hoge lichtsterkte. Het betreft namelijk een Power ledlamp, hierdoor wordt het verschil in lichtsterkte fel verminderd.

Het spreekt van zelf dat deze RGB LED verlichting voldoet aan alle internationale voorwaarden voor onderwaterverlichting. We bieden onze klanten enkel producten aan die veiligheid en betrouwbaarheid combineren met de hoogste kwaliteit.

Het voordeel van kleuren LED verlichting en LED verlichting in het algemeen is het lage verbruik. LED-verlichting is een pak energiezuiniger dan een halogeenlamp. Hierdoor is LED-verlichting een pak duurzamer. Van deze kleuren LED-lamp met witte omkadering zal je nog jaren kunnen genieten.

Het nadeel van kleuren LED verlichting is de hogere aankoopprijs. Maar dat wordt goed gemaakt door de langere levensduur. Het kleur dat deze kleuren ledlamp uitstraalt is steeds afhankelijk van de binnenbekleding van je zwembad. Naar gelang het kleur van je binnenbekleding zal ook het effect van de ledlamp veranderen.

In onze webshop vind je naast deze kleuren LED-verlichting ook halogeenlampen en witte LED-verlichting. Deze kleuren LED-verlichting voor zwembaden kan je ook aankopen met een adria blauwe, antraciet grijze, beige, grijze of licht blauwe omkadering.

Technische gegevens

Spanning
12 V
Vermogen
28 W
Grootte
Par 56
Recupelbijdrage
Inbegrepen
Kleur
Wit
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 480,91