Onderwater halogeenlamp Adria blauw

€ 156,48
  • Halogeenlamp voor zwembaden
  • Met Adria blauwe kader
  • Vermogen: 300 W
  • Grootte: Par 56
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Halogeenlamp voor zwembaden
  • Met Adria blauwe kader
  • Vermogen: 300 W
  • Grootte: Par 56
  • Spanning: 12 V
  • Recupel-bijdrage in de prijs inbegrepen

Beschrijving

De verlichting van je zwembad is een belangrijke keuze. Het bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer die je zwembad ’s avonds uitstraalt. En laat dat nu net hét moment zijn dat je vrienden, familie of buren bij je langskomen. Neem dus steeds een wel overwogen beslissing!

Deze onderwaterverlichting bevat een halogeen lamp van 300 W met een adria blauwe omkadering en voldoet aan alle voorschriften betreffende onderwaterverlichting. Het is dan ook een veilige en degelijke zwembadverlichting die een stuk goedkoper is dan een LED lamp. Zoals elke onderwaterverlichting werkt het op een spanning van 12 Volt. Opgelet: een halogeenlamp werkt enkel op wisselspanning!

Het voordeel van deze halogeen onderwaterverlichting is de natuurlijkere kleur. Het licht van deze halogeenlamp met adria blauwe rand is warmer dan het fel witte licht van een LED verlichting. De binnenbekleding van je zwembad speelt ook belangrijke rol bij het kleur van je licht. Zo zal het effect van je verlichting anders zijn wanneer je voor een grijze liner kiest in plaats van een witte liner. Naast witte LED verlichting is er ook kleuren ledverlichting, dit is een zeer mooi alternatief voor deze halogeenlamp.

De prijs van deze halogeenlamp voor zwembaden ligt een pak lager dan voor een LED-verlichting. Ook dat is een belangrijk voordeel dat aan deze halogeenlamp verbonden is. In deze webshop vind je van elk van deze onderwaterlichten verschillende varianten terug.

Deze halogeen zwembadverlichting heeft een groter verbruik in vergelijking met de energiezuinigere LED-verlichting. Ook de levensduur van deze onderwaterhalogeenlamp is een pak korter dan bij een LED-verlichting. Aan een halogeenlamp zijn dus wel wat nadelen verbonden. Toch is het, prijs-kwaliteit gezien, een goede investering voor je zwembad.

Deze halogeenlamp onderwaterverlichting is ook verkrijgbaar met een witte, antraciet grijze, beige, grijze of licht blauwe omkadering.

Technische gegevens

Spanning
12 V
Vermogen
300 W
Grootte
Par 56
Kleur
Adria blauw

Handleiding

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 156,48