Inox Onderwater-LED voor linerzwembad

€ 981,62
  • Enkel voor liner zwembaden
  • Power-LEDs voor hogere lichtsterkte
  • Energiezuinig, esthetisch en duurzaam
  • Vermogen: 19 W
  • Grootte: Par 56
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Enkel voor liner zwembaden
  • Power-LEDs voor hogere lichtsterkte
  • Omkadering in inox = roestvrij staal
  • Energiezuinig, esthetisch en duurzaam

Beschrijving

Het kiezen van de juiste zwembadverlichting is een moeilijke beslissing voor de zwembadeigenaar. De onderwaterverlichting van je zwembad is erg bepalend voor de sfeer die je tuin ’s avonds uitstraalt. Vaak is dat het moment waarop je met vrienden, familie of buren genieten op het terras. Neem dus steeds goed overwogen beslissing.

Deze LED-lamp heeft een inox omkadering, wat echt een meerwaarde geeft aan uw zwembad en uw moderne woning. Deze LED-lamp werkt op een spanning van 12 volt. Een LED verlichting produceert in vergelijking met een halogeenlamp een veel kleiner vermogen. Daar hebben we echter een oplossing voor. Willy Naessens Swimming Pools biedt je namelijk Power-LEDs aan. Deze hebben een veel hogere lichtsterkte dan een normale LED-lamp.

Het spreekt voor zich dat deze LED verlichting voldoet aan alle internationale voorschriften voor onderwaterverlichting. We bieden onze klanten alleen maar veilige en betrouwbare producten aan.

Het grote voordeel van LED verlichting is dat deze een pak energiezuiniger is dan een halogeenlamp. Hierdoor stijgt ook de duurzaamheid van dit product, waardoor je jarenlang van deze onderwater LED verlichting met inox omkadering zal genieten.

Het nadeel aan LED verlichting is de duurdere aankoopprijs. Verder geeft LED verlichting een feller licht dan een halogeenlamp. Daardoor komt het vaak als minder natuurlijk over. Het effect van onderwaterverlichting is steeds afhankelijk van de binnenbekleding. Hierdoor zal een LED verlichting soms toch een mooier effect hebben dan een halogeenlamp.

Opgelet: Dit product is enkel bruikbaar voor zwembaden met een linerbinnenbekleding.

Wie graag kleurenverlichting wenst, dient voor de RGB LED verlichting te kiezen. Van elk van deze soorten lampen vind je verschillende exemplaren in deze webshop.

Technische gegevens

Spanning
12 V Zowel voor wissel- als gelijkspanning
Vermogen
19 W
Grootte
Par 56
Recupel-bijdrage in de prijs inbegrepen
Met extra flensset voor linerzwembaden

Handleiding

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 981,62