Inox halogeenlamp voor betonnen zwembad

€ 1.045,25
  • Opgelet enkel geschikt voor betonnen zwembad.
  • Omkadering in inox = roestvrij staal
  • Vermogen: 300 W
  • Grootte: Par 56
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Enkel geschikt voor betonnen zwembad.
  • Omkadering in inox = roestvrij staal
  • Spanning: 12 V – Wisselspanning
  • Vermogen: 300 W
  • Grootte: Par 56

Beschrijving

De verlichting van je zwembad is een belangrijke keuze. Het bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer die je zwembad ’s avonds uitstraalt. En laat dat nu net hét moment zijn dat je vrienden, familie of buren bij je langskomen. Neem dus steeds een wel overwogen beslissing!

Dit onderwaterlicht bevat een halogeen lamp van 300 W met een inox omkadering en voldoet aan alle voorschriften betreffende onderwaterverlichting. Het is dan ook een veilige en degelijke lamp die een stuk goedkoper is dan een LED-lamp. Zoals elk onderwaterlicht werkt het op een spanning van 12 volt.

Opgelet: deze halogeenlamp werkt enkel op wisselspanning!

De omkadering van deze halogeen lamp is gemaakt uit inox. Dit roestvrij staal geeft een echte meerwaarde aan het zwembad. Bovendien past het erg goed bij een moderne woning.

Het voordeel van deze halogeenverlichting is de natuurlijkere kleur. Het licht van deze halogeen lamp met inox rand is warmer dan het fel witte licht van een LED verlichting. De binnenbekleding van je zwembad speelt ook belangrijke rol bij het kleur van je licht. Zo zal het effect van je verlichting anders zijn wanneer je voor een grijze liner kiest in plaats van een witte liner. Naast witte LED verlichting is er ook kleuren ledverlichting, dit is een zeer mooi alternatief voor deze halogeenlamp.

De prijs van deze halogeenlamp ligt een pak lager dan voor een LED-verlichting. Ook dat is een belangrijk voordeel dat aan deze halogeenlamp verbonden is. In deze webshop vind je van elk van deze verlichtingen verschillende varianten terug. Deze halogeenlamp heeft een groter verbruik in vergelijking met de energiezuinigere LED-verlichting. Ook de levensduur van deze halogeenlamp is een pak korter dan bij een LED-verlichting. Aan een halogeenlamp zijn dus wel wat nadelen verbonden. Toch is het, prijs-kwaliteit gezien, een goede investering voor je zwembad.

Opgelet: Dit product is enkel bruikbaar voor betonnen zwembaden. Heb je een zwembad met liner, dan raden we je deze halogeenverlichting aan.

 

Technische gegevens

Spanning
12 V – Wisselspanning
Vermogen
300 W
Grootte
Par 56
Kleur
Inox
Recupelbijdrage
inbegrepen

Handleiding

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 1.045,25