Chloorgranulaat Choc/Fast 1kg

€ 15,00
  • Chloorgranulaat voor spa's
  • Inhoud: 1kg
  • Ideaal voor chloorshock
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op maandag 26 februari.

Samengevat

  • Chloorgranulaat voor spa's
  • Inhoud: 1kg
  • Ideaal voor chloorshock
  • Enkel geschikt voor privé zwembaden
  • Niet compatibel met ionisator of automatische dosering
  • Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Beschrijving

Snelchloor van Mega is een snel oplossend chloorproduct, hierdoor is het geschikt voor het toepassen van een chloorshockbehandeling. Maar ook voor het onderhoud kan je dit product gebruiken.

Zorg er wel steeds voor dat je eerst de pH-waarde van het water op peil hebt gebracht, enkel bij een goede pH-waarde is de werking van chloor effectief. Dit chloorgranulaat ontsmet het zwembadwater en maakt het vrij van algen en bacteriën.

Dit product is enkel geschikt voor privé zwembaden.

Technische gegevens

Inhoud
1 kg chloorgranulaat
Opmerking 1
Enkel geschikt voor privé zwembaden
Opmerking 2
Niet compatibel met ionisator of automatische dosering

Handleiding

Vooraleer je het chloorgranulaat aan het water toevoegt, dient de pH-waarde van je water op peil te zijn (tussen 7.2 en 7.6 pH). Voeg hiervoor indien nodig pH-min of pH-plus toe.

Los het granulaat op in een emmer water vooraleer je het Snelchloor gelijkmatig verdeeld over het hele wateroppervlakte. Open de verpakking bij voorkeur in openlucht terwijl je uit de wind staat. Voor de dosering dien je voorschriften op de verpakking te volgen, deze geven je een duidelijke beschrijving van de hoeveelheid chloorgranulaat die je mag toevoegen.

Zorg er ook voor dat je het water filtert nadat je chloor hebt toegevoegd aan het zwembad. Op die manier is de werking van het chloor effectiever.

Controleer regelmatig, best wekelijks, het chloorgehalte van je water. De ideale waarde ligt tussen 1 en 2 mg per liter water (> 1ppm en < 2 ppm). Gebruik voor je controle één van onze testkits. Vooraleer je het zwembad gebruikt, controleer je beter steeds het chloorgehalte. Bij een chloorwaarde hoger dan 2 ppm zwem je beter niet. In dat geval wacht je beter tot de waarde gezakt is.

De doseringen van deze producten zijn afhankelijk van het gebruik en de temperatuur van het zwembad. Ook de weersomstandigheden en de ligging van het zwembad kunnen een invloed hebben op de waterkwaliteit.

Respecteer de veiligheidsvoorschriften en bewaar het product buiten bereik van kinderen.

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 15,00