Float Ice Blue - Sit on it - 130cmx130cm

€ 164,00
  • Drijvende zitzak voor op het zwembad
  • 130 x 130 cm
  • Gevuld met EPS beans
  • Kleur = Ice blue (lichte blauwe tint)
Meer informatie
Op voorraad
Vandaag besteld, geleverd op maandag 25 september.

Samengevat

  • Drijvende zitzak voor op het zwembad
  • 130 x 130 cm
  • Gevuld met EPS beans
  • Kleur = Ice blue (lichte blauwe tint)

Beschrijving

Float zitzak : comfortabel genieten in tuin en zwembad

Met een Float-zitzak kan je heerlijk genieten in en rond het zwembad. Want met deze float blijf je zelf drijven op het water! Hierdoor kan deze zitzak meerdere mogelijkheden hebben.

Verder voelt deze Float van Sit On It uiterst comfortabel aan. Hij vormt zich helemaal rond je lichaam. Dobberen in het water of zonnen in de tuin, het kan nu ook dankzij deze design Float van Sit On It. Een extra troef: je kan deze zitzak ook binnen gebruiken tijdens de wintermaanden.

Deze comfortabele zitzak is gemaakt van 100% polyurethaan gecoate polyester, sterk en duurzaam materiaal. Hij garanderen u ook een maximum aan comfort. De stof is zacht en bestand tegen water waardoor je de Float zitzak zowel binnen als buiten kan gebruiken.

Over BEANS

De vulling bestaat uit vlamvertragende EPS-'beans’. Deze kleine bonen absorberen de warmte van je lichaam en produceren een aangenaam en warm gevoel.

Het is onnodig te zeggen dat de bonen die we gebruiken top kwaliteit zijn. Aangezien de bonen meer uniform en sterker zijn dan de normale zitzakvullingen, zal uw zitzak langer in vorm blijven.

Na verloop van tijd zal je de zitzak even moeten opschudden om zijn comfort te doen herleven. Dat gaat het makkelijkst door op de zak te rollen tot het zijn oorspronkelijke vorm bereikt.

Reinigen

Wat als je eten of drinken morst op de Float-zitzak? Geen paniek. Je kan het vuil gemakkelijk afvegen. Gebruik een vochtige doek en wat zachte zeep. Meer is niet nodig. Bovendien kan je de vulling ook uit de zak nemen en deze zak gewoon in de wasmachine steken.

Technische gegevens

Afmetingen (LxB)
130 x 130 cm
Gewicht
3,5 kg
Vulling
EPS beans (expanded polystyrene)
Materiaal
100% polyester met water-resistente PU-coating
Kleur
Ice blue (lichte blauwe tint)
Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 164,00