Chloorgranulaat Choc 5 kg

Best verkocht
€ 34.99
3+1 gratis
  • Corrigeert snel het chloorgehalte
  • Ideaal voor chloorshock
  • Inhoud: 5kg
  • Enkel voor privé zwembaden
Meer informatie

Dit product is voorradig

Fysieke winkels

Afhaling mogelijk...

Gratis retour

Binnen de 14 dagen...

Gratis levering aan huis

Vanaf 50 euro*

Samengevat

  • Corrigeert snel het chloorgehalte
  • Ideaal voor chloorshock
  • Inhoud: 5kg
  • Enkel voor privé zwembaden
  • Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Beschrijving

Eur-o-Choc chloorgranulaat is een snel oplossend chloorpoeder dat stabiel en klakvrij is. Hierdoor is het uiterst geschikt voor een chloor shockbehandeling van het zwembad.

Aan de hand van dit chloor in poedervorm kan je het zwembad ontsmetten en vrij maken van algen en bacteriën. Onzuiverheden in het water worden dankzij dit chloor choc poeder vermeden.

Dit chloorgranulaat is enkel geschikt voor privé zwembaden.

Vooraleer je het zwembad gebruikt, controleer je beter steeds het chloorgehalte. Bij een chloorwaarde hoger dan 2 ppm zwem je beter niet. In dat geval wacht je beter tot de waarde gezakt is.

De doseringen van deze producten zijn afhankelijk van het gebruik en de temperatuur van het zwembad. Ook de weersomstandigheden en de ligging van het zwembad kunnen een invloed hebben op de waterkwaliteit. Respecteer de veiligheidsvoorschriften en bewaar het product buiten bereik van kinderen.

Het chloorpoeder of chloorgranulaat in onze webshop is van hoge kwaliteit. Toch kan je dit chloorgranulaat goedkoop aankopen in onze online webshop.

Technische gegevens

Inhoud
5kg chloorpoeder
Opmerkingen
Niet compatibel met ionisator of automatische dosering

Handleiding

Vooraleer je het chloorgranulaat aan het zwembad toevoegt, dient de pH-waarde van je water op peil te zijn (tussen 7.2 en 7.6 pH). Voeg hiervoor indien nodig pH-min of pH-plus toe.

Los het chloorpoeder op in een emmer water vooraleer je het gelijkmatig verdeeld over het hele zwembad. Open de verpakking bij voorkeur in openlucht terwijl je uit de wind staat.

Voor een shockbehandeling dien je 3 à 4 maatbekertjes van 40 gram chloorgranulaat toe te voegen per 10 m³ water. Voor een gewone onderhoudsbeurt hoef je slechts 1 maatbeker van 40gram per 10 m³ toe te voegen. Idealiter voeg je dit na het zwemmen of ‘s avonds aan je zwembad toe.

Zorg ook dat je het water filtert nadat je het chloor hebt toegevoegd. Op die manier is de werking van het chloor in het zwembad effectiever.

Controleer regelmatig, best wekelijks, het chloorgehalte van je water. De ideale waarde ligt tussen 1 en 2 mg per liter water (> 1ppm en < 2 ppm). Gebruik voor je controle één van onze testkits.

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 34.99
3+1 gratis