Cadeautips voor een zwembadeigenaar

Cadeautips voor een zwembadeigenaar

Cadeautips voor een zwembadeigenaar

Op zoek naar een leuk of origineel cadeau? Misschien zijn onderstaande cadeautips ideaal om die zwembadeigenaar te verrassen. We lijsten ze alvast op in verschillende prijsklassen.

Voor iedereen een geslaagd cadeau

Cadeaus minder dan 25 €

Voor het onderhoud van het zwembad dien je de waterkwaliteit te testen. In deze prijscategorie kan je zowel een manuele testkit als een doosje teststrips terugvinden. Op die manier is de zwembadeigenaar zeker van zijn waterkwaliteit en kan jij met een gerust gemoed in de zomer naar zijn poolparty afzakken.

Iets leuker is dan weer de Floating Cooler koelbox van Bestway. Daar kan je ijsblokken in doen om zo je drank koel te houden in het zwembad. Zo moet je tijdens de poolparty niet meer het zwembad te verlaten. De bar is gewoon aanwezig in het zwembad. 

testkit

In de prijsklasse kan je nog heel wat andere zwembadartikelen terugvinden. Van een waterbomballetje van 2.50 euro tot snorkelset voor volwassenen, je vindt het allemaal terug in de categorie ‘Zwembadaccessoires’.

Benamic Aquafitness

Cadeaus onder 50 euro

Wil je de zwembadeigenaar aan het sporten krijgen, dan hebben we diverse aquafitness cadeautips. Met de Aquadisc of de Benamic kan je specifieke oefeningen doen om van dat bolle buikje een strakke sixpack te maken.

Breng je liever wat sfeer in de tuin, dan heb we een divers aanbod vuurkorven in onze webshop. Ronde, vierkante of tulpvormige vuurkorven vallen allemaal binnen deze prijs categorie. Heb je nog wat budget over, dan kan je ook een bodemplaat voorzien om de assen op te vangen.

 

Is de zwembadeigenaar ook een natuurliefhebber, dan kunnen onze vogelnestkastjes je verder helpen. De vogelvoederhuisjes van Eva Solo hebben een Deens design en zitten vernuftig in elkaar. Sommige modellen wonnen zo al enkele design awards. Heb je liever een klassieker model, dan kan je uiteraard kiezen voor de modellen van Esschert Design. Deze hebben ook reeds hun degelijkheid bewezen.

Cadeaus tussen 50 en 100 euro

Naast de goedkopere vuurkorven hebben we ook nog iets duurdere maar ook kwalitatievere vuurschalen en terraskachels. Deze zijn gemaakt van gietijzer waardoor ze een langere levensduur hebben en ook pak robuuster zijn. Voor deze exemplaren heb je echter geen bodemplaten nodig.

Zitzakken

Ook de Sit on it zitzakken zijn van Belgische makelij! De modellen Change Me en Dropseat kan je verkrijgen in diverse kleuren én voor een aantrekkelijke prijs.

Tuinverlichting

Binnen de tuinaccessoires is ook deze tuinverlichting een echte aanrader. De volledig ecologische verlichting wekt uitsluitend energie op via de zon en kan zo tot 20u aan één stuk branden. Je kan zowel kiezen voor een tafelmodel als een model met prikker.

Ook de Synergy designlamp van Kooduu is een leuk gadget. Je kan via Bluetooth muziek laten afspelen of je fles wijn koelen in het reservoir bovenaan. Eventueel kan je zelfs een bloempot zetten op deze lamp.

Cadeaus boven 100 euro

Sommige mensen spelen een speciale rol in uw leven en verdienen een stevig cadeau. Voor mensen die houden van gemak en van een goeie barbecue hebben we bijvoorbeeld een aantal tafelbarbecues in diverse ontwerpen. De goedkoopste tafelgrill heb je al voor €115 en zo’n kleine grill is een pak gezelliger dan die grote barbecue.

tafelbarbecues

Voor wie houdt van relaxen is de Float van Sit On It een prachtig geschenk. In onze webshop vind je deze drijvende zitzak terug in verschillende kleuren. Groot voordeel: als je het zwembad niet gebruikt in de winter, kan je dit evengoed binnen gebruiken.

Unieke cadeaus

Unieke cadeaus

Tot slot overloop ik kort even de echt unieke cadeaus. Zo is de Fireglobe vuurschaal van Eva Solo een echte meerwaarde voor de tuin. Door het design krijg je meer warmte en is de vuurschaal ook eenvoudig te verplaatsen. Dat doe je trouwens best als er geen vuurtje brand, om ongevallen te vermijden.

Bij een zwembad hoort ook zwembad onderhoud. En dat onderhoud kan je énorm vereenvoudigen met een Blue Connect Plus waterkwaliteittester! Dit toestel meet elk uur de waterkwaliteit. Is die kwaliteit niet goed, dan krijg je via de bijhorende app een waarschuwing en een stappenplan om het probleem direct en goed aan te pakken. Zo heb je nooit langer problemen met de waterkwaliteit. 

Blue Connect Plus waterkwaliteittester
Dolphin M400 zwembadrobot

Om te eindigen hebben we ook een groot aanbod zwembadrobots. Deze schrobben het vuil los en zuigen het vervolgens op. Hierdoor kan de zwembadeigenaar heel wat tijd besparen. Voor een standaardzwembad kunnen we alvast de Dolphin M400 aanraden. Prijs-kwaliteit gezien is dat een prima aankoop.