7 zwembadaccessoires voor je poolparty

7 zwembadaccessoires voor je poolparty

7 zwembadaccessoires voor je poolparty

Nu de zon terug van de party is, is het tijd om een poolparty te organiseren voor je familie en vrienden. Wij lijsten enkele leuke zwembadaccessoires op die jouw poolparty een extra dimensie zullen geven.

Opblaasbare dieren

Elk jaar opnieuw zie je nieuwe exemplaren opduiken. Flamingo’s, zwanen, eenhoorns, krokodillen, haaien, …; je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een opblaasbare variant van. Het zijn die accessoires waar iedereen op je poolparty over praat.

Kijk gerust even rond in ons aanbod opblaasbare dieren en vind het opblaasbare dier dat poolparty kleur geeft.

Opblaasbare dieren
Drijvende bar

Drijvende bar

Een poolparty is meer dan alleen opblaasbare dieren. Je hebt ook een bar nodig. Ook daar zijn opblaasbare varianten van terug te vinden. Die kan je op het water laten drijven waardoor je niet uit het zwembad hoeft om van je cocktail te genieten!

Zwembadspelletjes

Bij een poolparty horen zwembadspelletjes. Gooi wat duikringen in het water en laat de kinderen ze opduiken of haal een set waterpistolen in huis om je eigen watergevecht te organiseren.

Ook strandballen of een duikbril en snorkel kunnen voor heel wat plezier aan het zwembad zorgen. Je bent nooit te ooit om een spelletje te spelen!

Zwembadspelletjes
Zwembadfood

Zwembadfood

Van zwemmen krijgen je honger, veel honger! Voorzie dus zeker enkele (on)gezonde snacks voor aan het zwembad. Erg populair voor een poolparty is een watermeloen. Gewoon in stukjes snijden en op een prikker steken, meer werk heb je daar niet aan. Ook ander fruit kan je zeker een plaats geven aan het zwembad.

Wie wat meer tijd heeft, kan ook een wat fruit blenden en in een vormpje invriezen. Zo heb je een lekker en gezond ijsje als vieruurtje.

Eenmaal de zon begint te zakken, steek je gewoon de barbecue aan. Het vuur zorgt voor de ideale sfeer!

Een zomerse cocktail

Bij een poolparty hoort een lekkere cocktail. Wij hebben alvast een lijstje gemaakt met onze 4 favoriete zomercocktails. Neem gerust een kijkje, je vindt zeker een cocktail terug die jij graag drinkt.

Een zomerse cocktail

Zomerse muziek

Vergeet niet om wat zomerse muziek te voorzien. Muziek verzacht de zeden en zorgt ervoor dat iedereen kan ontspannen. Maak een playlist aan of zoek er een poolparty playlist op Spotify.

Ook wij hebben wat toepasselijke zwembadmuziek in een lijstje gedropt. Onze spotifyplaylist vind je hier: https://open.spotify.com/user/11102445238/playlist/1GjqNNXgZIygj5meCXuIKw

Een gezellige vuurschaal

Wil je een eindeloze poolparty, haal dan zeker een vuurschaal of vuurkorf in huis. Al je gasten kunnen dan opdrogen naast het vuur en een hele nacht genieten van de gezellige sfeer in de tuin.

Alle nodige accessoires in huis? Maak dan snel je uitnodigingen klaar en nodig je gasten uit voor de meest complete poolparty van het jaar!

Een gezellige vuurschaal