Winterpakket zwembad met gratis schepnet

€ 99,95
  • Compleet winterpakket
  • Bevat o.a. winterproduct, 2 gizmo's en 5 ijsdrijvers
Meer informatie

Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • 1 x Overwinteringsproduct 5L
  • Gratis 1 x Schepnet met zak
  • 1 x Verstevigde borstel
  • 1 x Deluxe Telescopische stang 4.5m
  • 2 Gizzmo’s
  • 5 Ijsbrekers

Beschrijving

Winterproduct:

Dit winterproduct maakt je zwembad klaar voor de winter! De werking van dit product zorgt ervoor dat het zwembadwater stabiel blijft zodat het na de winter gemakkelijker opstart.

Dit product heeft een desinfecterende of ontsmettende werking en houdt schimmels tegen. Het overwinteringsproduct bestrijdt eveneens de aanmaak van algen. Het bewaarmiddel dat in dit winterproduct verwerkt zit, zorgt voor een langere houdbaarheid.

Voor een goede werking dien je voor de winter 1L overwinteringsproduct per 40m³ water toe te voegen.

Schepnet met zak

Dit schepnet heeft een extra grote zak, hierdoor kan je nog meer vuil in één keer uit het zwembad meenemen. Dit schepnet is zeer handig wanneer je veel last hebt van bladeren in het zwembad.

Verstevigde zwembadborstel:

Zwembadborstel voor het schrobben van het zwembad, verstevigd met aluminium om de borstel duurzamer te maken. Door de aluminiumversteviging kan je ook meer druk zetten en beter schrobben.

Deluxe Telescopische steel van 4.5m

Deze aluminium telescoopstang van Mega Pool kan je op alle bodemzuigers en schepnetten aansluiten. Hierdoor kan je deze producten eenvoudig en snel gebruiken. Het onderhoud van je zwembad wordt een stuk eenvoudiger dankzij deze uitschuifbare, telescopische stang.

Met deze deluxe telescoopstang kan je tot 4.5 m ver reiken.

2 Gizzmo’s

Met behulp van deze Gizzmo voorkom je vorstschade aan de skimmers. Je kan deze Gizzmo eenvoudig indraaien in de skimmer dankzij de schroefdraad. Het absoluut noodzakelijk dat je de gizzmo plaatst vooraleer de vorst aanvangt.

5 IJsbrekers

Plaats deze ijsbrekers diagonaal verspreid over het zwembad. De ijsbrekers ondersteunen het winterzeil bij sneeuwval en vermijden zo schade aan het winterzeil en aan het zwembad.

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 99,95