Onderwaterlicht met halogeenlamp Beige

€ 175,74
  • Halogeenlamp voor zwembaden
  • Met beige kader
  • Vermogen: 300 W
  • Grootte: Par 56
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Halogeenlamp voor zwembaden
  • Met witte kader
  • Vermogen: 300 W
  • Grootte: Par 56
  • Spanning: 12 V - Wisselspanning
  • Recupel-bijdrage in de prijs inbegrepen

Beschrijving

De onderwaterverlichting van je zwembad is een belangrijke keuze. Het bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer die je zwembad ’s avonds uitstraalt. En laat dat nu net hét moment zijn dat je vrienden, familie of buren bij je langskomen. Neem dus steeds een wel overwogen beslissing!

Dit zwembadlicht bevat een halogeenlamp van 300 W met een beige omkadering en voldoet aan alle voorschriften betreffende onderwaterverlichting. Het is dan ook een veilige en degelijke lamp die een stuk goedkoper is dan een LED lamp. Zoals elke verlichting voor zwembaden werkt het op een spanning van 12 Volt. Opgelet: een halogeenlamp werkt enkel op wisselspanning!

Het voordeel van deze halogeen onderwaterverlichting is de natuurlijkere kleur. Het licht van deze zwembad halogeenlamp met beige rand is warmer dan het fel witte licht van een LED verlichting. De binnenbekleding van je zwembad speelt ook belangrijke rol bij het kleur van je zwembadverlichting. Zo zal het effect van je zwembad verlichting anders zijn wanneer je voor een grijze liner kiest in plaats van een witte liner. Naast witte LED verlichting is er ook kleuren LED verlichting, dit is een zeer mooi alternatief voor deze halogeenlamp.

De prijs van deze halogeenlamp voor zwembaden ligt een pak lager dan voor een LED verlichting. Ook dat is een belangrijk voordeel dat aan deze halogeenlamp verbonden is. In deze webshop vind je van elk van deze onderwaterlichten verschillende varianten terug.

Deze halogeenlamp voor zwembaden heeft een groter verbruik in vergelijking met de energiezuinigere LED verlichting. Ook de levensduur van deze onderwater halogeenlamp is een korter dan bij een LED verlichting. Aan een halogeen lamp zijn dus wel wat nadelen verbonden. Toch is het, prijs-kwaliteit gezien, een goede investering voor je zwembad.

Deze halogeenlamp onderwaterverlichting is ook verkrijgbaar met een adria blauwe, witte, antraciet grijze, grijze of licht blauwe omkadering.

Technische gegevens

Spanning
12 V - Wisselspanning
Vermogen
300 W
Grootte
Par 56
Kleur
Beige

Handleiding

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 175,74