Inlaat zwembaden Aquareva licht blauw

€ 58,26
  • Verstelbare waterinlaatspuiter voor zwembaden
  • In licht blauwe kleur
  • Van het merk Aquareva
Meer informatie
Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • Verstelbare waterinlaatspuiter voor zwembaden
  • In licht blauwe kleur
  • Van het merk Aquareva

Beschrijving

De wanddoorvoer en inspuitmond van Aquavera zijn gemaakt volgens de nieuwste technologische innovaties en bieden je een gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze licht blauwe inlaatspuiters kan je zowel voor liner-, mozaiëk- als betonzwembaden gebruiken.

Wanneer je dit product koopt, heb je alles in huis om het onmiddellijk te installeren want zowel de inlaatkop (inlaatspuitgat) als de inlaatflens (wanddoorvoer) zijn inbegrepen in deze prijs.

Het licht blauwe inlaatspuitgat van Aquavera brengt het water terug in je zwembad. Belangrijk is dat je deze water inlaten recht tegenover de skimmers plaatst. Op die manier wordt het zwembad optimaal gefilterd. De skimmers zuigen namelijk het water terug op, na filtering verspreiden de inspuitmonden van de inlaten het water opnieuw in het zwembad.

Deze inlaat voor zwembaden is in Frankrijk gefabriceerd en voldoet dan ook aan de strenge Franse wetgeving. Deze inlaat is via deze webshop verkrijgbaar in verschillende kleuren: Adria blauw, Antraciet grijs, Beige, Grijs en Wit. Alle nodige technische informatie kan je terug vinden in de technische fiche.

Technische gegevens

Kleur
Licht blauw
Grootte
Diameter 10 cm
Koppeling
50 mm
Ongeveer 30 cm onder de boordsteen plaatsen
Richtbare waterinlaat
Zelfklevende elastomeerafdichtingen
UV-resistente ABS-kunststof, speciaal voor zwembaden
Wanddoorvoer inbegrepen

Handleiding

€ 58,26