Warmtepomp Zodiac Z300 4 Monofasig

€ 3265,79
  • De meest krachtige en geruisloze warmtepomp op de markt
  • Met gepatenteerde titanium warmtewisselaar
  • Geschikt voor zwembaden van 30 tot 45 m³
  • Monofasig
Meer informatie

Dit product is tijdelijk niet voorradig.

Samengevat

  • De meest krachtige en geruisloze warmtepomp op de markt
  • Met gepatenteerde titanium warmtewisselaar
  • Geschikt voor zwembaden van 30 tot 45 m³
  • Monofasig

Beschrijving

De Z300 warmtepomp werkt volgens een heel eenvoudig principe. De warmtepomp haalt namelijk haar energie uit de lucht. Vanaf een buitentemperatuur van 10°C kan je het zwembad beginnen opwarmen. De warmtewisselaar zet deze buitenlucht om in warmte voor je zwembadwater. Bovendien beschikt deze warmtepomp ook over een beveiliging, bij een buitentemperatuur hoger dan 38°C zal de warmtepomp niet weer verwarmen om zo schade aan de binnenbekleding te vermijden! Verder is de warmtepomp optimaal bestand tegen corrosie, zowel intern als extern.

De Zodiac Z300 warmtepomp is dan ook een uiterst duurzaam en kwalitatief product! De warmtepomp Z300/4 van Zodiac is het resultaat van jarenlang onderzoek en biedt het beste van de technologie! De gepatenteerde titanium warmtewisselaar, die zich in de warmtepomp bevindt, biedt een perfecte lekdichtheid en is bestand tegen elke vorm van corrosie. Dankzij de doeltreffendheid van de elektronische reduceerklep profiteer je van een bijzonder hoog prestatiecoëfficiënt (COP) in vergelijking met de andere warmtepompen op de markt.

De Zodiac Z300 warmtepomp is de meest voordelige verwarmingsoplossing voor je zwembad! Maar liefst 80% van de energie die gebruikt wordt om je zwembad op te warmen komt uit de lucht en dus gratis! Bij 1 kW verbruikte stroom geef je 4.5 kW vermogen terug aan het zwembad. De Zodiac Z300 is dé ecologische manier om jouw zwembad op te warmen!

Zodiac is de 1ste fabrikant die het NF PAC-label ontvangt voor een warmtepomp voor zwembaden. Al meer dan 60 jaar wordt dit label beschouwd als een garantie voor kwaliteit! Maakt zo’n krachtige verwarming dan niet ongelofelijk veel lawaai? Integendeel! Dankzij de Zodiac-garantie profiteer je van één van de meest geruisloze warmtepompen op de markt. Ook dit werd uitgebreid getest waardoor de Z300 voldoet aan de normen EN ISO 3741 en EN ISO 354.

De titanium warmtewisselaar of condensator maakt het mogelijk om elk zwembad te verwarmen, onafhankelijk de oorsprong en de behandeling van het zwembad (chloor-, ozonbehandeling, …). Bij ‘Documenten’ vind je de nodige installatie- en gebruikshandleidingen terug, deze kan je eenvoudig downloaden en gebruiken!

 

Technische gegevens

Aanbevolen inhoud zwembad
30 tot 45 m³
Prestatie coëfficiënt volgens NF
4.7
Elektrische voeding
230 V / 1 / 50 HZ
Gemiddeld debiet
4m³/uur
Hydraulische aansluiting
1/2 schroef PVC diam. 50
Akoestische druk op 10m
39 dBa
Afmetingen (Lxbxh)
95 x 46,5 x 84 cm
Gewicht
52 kg

Handleiding

€ 3265,79