Chloorstabil 299-B 20 liter

Best verkocht
€ 36,00
 • Vloeibare chloor
 • Geschikt voor automatische dosering
 • Geschikt voor chloorshock
 • Inhoud 20 liter
 • €8.68 leeggoed inbegrepen
Meer informatie

Voorradig, leveringstermijn: 3 - 4 werkdagen.

We vervoeren chemisch gevaarlijke producten met de grootste zorg. Hiervoor wordt een bijkomende transportkost van 20 EUR aangerekend.
Gratis retour

Binnen de 14 dagen...

55 jaar ervaring

Steeds correct advies...

Gratis retour

Binnen de 14 dagen...

55 jaar ervaring

Steeds correct advies...

Samengevat

 • Vloeibare chloor
 • Geschikt voor automatische dosering
 • Geschikt voor chloorshock
 • Inhoud 20 liter
 • Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
 • €8.68 leeggoed inbegrepen

Beschrijving

Chloorstabil, vloeibare chloor of chloor liquid wordt gebruikt voor het op peil houden van de chloorwaarde in het zwembad. Vaak worden deze bussen gebruikt bij een automatische dosering maar je kan het ook gebruiken voor het uitvoeren van een chloorshock behandeling.

Dit vloeibare chloor is geschikt voor gebruik in publieke zwembaden en spa’s. Dit in tegenstelling tot chloortabletten of chloorgranulaat dat reeds gestabiliseerd is.

Voordelen:

-          Geschikt voor doseerinstallaties

-          Ook te gebruiken zonder doseerinstallatie voor chloor

-          Sneller effect op de waterkwaliteit dan chloortabletten of chloorgranulaat

-          Beschikbaar in grote verpakking

Tegenover deze voordelen staan ook enkele nadelen. Chloorstabil is minder lang te stockeren omdat een deel van het chloor zal vergassen na verloop van tijd. Daarnaast is het ook moeilijker om chloorstabil manueel te gaan doseren.

Levering

Via onze webshop kan je de vloeibare chloor of chloorstabil aan huis laten leveren. Hiervoor dienen we een kostprijs aan te rekenen van €20 per levering. Dit transport gebeurt afzonderlijk door chauffeurs met een specifieke opleiding voor deze gevaarlijke producten. Maar de kostprijs van het transport blijft gelijk ongeacht de grootte van uw bestelling.

Alle leveringen van chloorstabil gaan door binnen de 3 werkdagen. 

Leeggoed

Deze chloorstabil of vloeibare chloor wordt verkocht in zwarte bussen van 20 liter. Deze bussen zijn gewaarborgd. U betaalt dus een leeggoed om deze bussen te gebruiken. Maar wanneer u die bussen terugbrengt dan krijgt u €8.68 terugbetaald per bus.

Wanneer u kiest voor een levering bij u thuis dan kan u ook de lege bussen teruggeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles terugbetaald wordt. Gelieve de teruggave van het leeggoed op voorhand te melden en ons het rekeningnummer voor de terugbetaling te bezorgen.

Voor een teruggave van het leeggoed is het noodzakelijk dat er iemand thuis aanwezig is bij de afhaling. Verder nemen we ook enkel identieke bussen terug. Bussen in andere kleuren of formaten worden niet aanvaard en niet terugbetaald.

Erkenning verkoper nr  12027

De aankoper verklaart ingelicht te zijn over de gevaren die de behandeling van de geleverde producten kan veroorzaken en van de te nemen voorzorgen bij hun gebruik. Hij verbindt er zich toe de producten te gebruiken voor eigen rekening en bestemd zijn voor zijn beroepsdoeleinden, en ze steeds achter slot te bewaren.

Technische gegevens

Inhoud
20 liter
Dosering zwembadwater
8ml/m³ = 1ppm actieve chloor
Concentratie
13% actief chloor
Bevat
Natriumhypochloriet (UN 1791)
Erkenningsnummer
299-B
Densiteit bij 20°C
1.22 kg/liter
Smelt- / Vriespunt
-6°C
Antigifcentrum
070/245.245
Opmerking 1
Stockeer dit product veilig op een droge, donkere plaats met een constante lage temperatuur
Opmerking 2
Enkel leverbaar in België

Handleiding

Bij het manueel toevoegen van chloorstabil of vloeibaar chloor dien je voldoende voorzorgsmaatregelen te nemen. Dit vloeibare chloor kan witte vlekken veroorzaken op de kledij. Verder is het opspatten ook gevaarlijk omwille van de sterke chemische samenstelling van dit product.

Gebruik biociden veilig en lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

€ 36,00